Als zgn. Camjo (camerajournalist) maakt Cella Vie graag filmportretten. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal waar ik mee kan helpen die te vertellen. Door te luisteren en te onderzoeken vinden wij een vorm om jouw verhaal vervolgens op een integere manier in beeld te brengen. Het kan bijvoorbeeld een levensverhaal zijn, of over je beroep gaan.

Onder de naam Cella Vie filmproducties heb ik over meerdere kunstenaars filmportretten gemaakt.Dit betrof onder anderen Kees Bierman (Vishal Kunstprijs 2011), Annesas Appel (Vishal Kunstprijs 2013), Jantien Jongsma en Corinne Bonsma .

In mijn filmportretten probeer ik de stukjes, net als bij een puzzel, van de persoon bij elkaar te zetten en te passen. Ik ben nieuwsgierig naar hoe ze werken, wat hen drijft en ik probeer dat te vertalen in beeld. Het is een manier om de werkelijkheid van de kunstenaar te ontmoeten. Als kijker kruip je even in het hoofd van de kunstenaar om zijn ideeën te zien ontstaan. Deze blik achter de schermen biedt inzicht in de werkwijze, materiaalgebruik, ideeën over kunst, kunstenaarschap en bovenal de persoon achter de kunstenaar.