CELgeheugen

CELgeheugen in Koepel Haarlem

In de Koepel Haarlem is nog tot 1 mei 2024 het lichtkunstwerk CELgeheugen te zien in CEL 003 (tegenover de trap naar de bioscoop).

CELgeheugen

CELgeheugen gaat over de subtiliteiten van verbinding met jezelf en de ander.Onze wortels verbinden ons met ons verleden en groeien naar de toekomst, een web van leven vol onderlinge samenhang. Zijn wij vrij, of zitten we vast aan onze natuur? Geprint in onze cellen.

Wij, gevormd in het landschap van ons geheugen. Door de wortels van onze voorouders stromen de echo’s die weerkaatsen in elke nieuwe generatie.

Verbinden ons met ruimte waar gieren zweven door de gekromde tijd. Als herinneringen, die dienen als het fundament die het heden ondersteunen en bruggen slaan naar de toekomst.
Hoeders van de cyclus.

Zo worden wij gevoed. Plek waar tijd blijft kleven op ons DNA. De wetten van ons natuur. Oude tijd rolt als een golfslag door ons heen.

CellaVie L*A*B

CellaVie L*A*B, maakt kinetische installaties en videokunstwerken die zijn ontworpen voor de ruimten waarin zij zich bevinden. Het werk gaat een directe relatie aan met omgeving en publiek, en refereert aan hun fascinatie voor de natuur en haar wetten. Licht, reflecties, geluid, maar ook tijd zijn de ingrediënten van hun werk.

Informatie en openingstijden

De Koepel is elke dag te bezoeken vanaf 09.00 tot circa middernacht. Cel 003 is te vinden tegenover de trap naar de bioscoop.

Scroll naar boven