The change of impasse

In Paviljoen Welgelegen is van 14 oktober tot 30 december 2022 de expositie ‘The change of impasse’ te bekijken. Deze zgn. Dreefexpositie is gratis te beziejeb en is samengessteld door Sabrina Dekker.

Met kunstenaars Manon Baptist, Ellen Kooi, Dickens van der Werff, Jennifer Townley en mijzelf wordt er een wereld gecreëerd waarbij patronen visueel en cognitief worden doorbroken. Het laat het publiek ervaren hoe kunst zich met zijn mysterieuze, misleidende, ongrijpbare en rakende krachten je onbewust dwingt nieuwe paden te bewandelen.

RelativiTijd

RelativiTijd is een intuïtieve verbeelding van het begrip Tijd. We kunnen de wereld op een andere manier zien, niet als iets dat in de tijd verandert maar dingen veranderen alleen in relatie tot elkaar.

Het werk RelativiTijd beslaat twee ruimtes: Ruimte 1: “Synergie” en ruimte 2: “Gestolde tijd”.

In de ruimte,”Synergie” is de tijd een golf. Een golf van energie en informatie die getransporteerd wordt. In de andere ruimte is de tijd gestold tot kristallen (Quartz ) die zijn gevormd door onze ervaringen, de informatie uit ons verleden. De energie van de golf is omgezet in licht.

Bezoektijden

De tentoonstelling bestaande uit de kunstdisciplines fotografie, kinetische installaties, licht-, schilder-en videokunst is te zien van 14 oktober tot 30 december 2022 in Paviljoen Welgelegen van het Provinciehuis. Het Paviljoen is open van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis.

Adres

Paviljoen Welgelegen
Dreef 3
2012 HR Haarlem

Scroll naar boven