Zandzakken voor de deur

Bij Kunsthal 45 in Den Helder maken ze zich op voor een natte koude herfst en winter. De Noord Hollandse Biënnale 2016 heeft de watersnood van 1916 als thema.

Zandzakken voor de deur!

Met als titel Zandzakken voor de deur! is Kunsthal 45 een van de zeven locaties waar met dit thema een expositie is georganiseerd. Zoals bij een Noord-Holland Biënnale betaamt zijn de deelnemende kunstenaars uit deze provincie afkomstig. En daar hoor ik gelukkig ook bij.

Deelnemende kunstenaars zijn:

Kees Admiraal, Nuray Atas, Noam Ben Jacov, Hans Blank, Karin Bos, Moritz Ebinger, Dien Jorien Geertsma, Hedwig van der Heiden, Michiel Hertroijs, Daniëlle van Hilten, Allard Kaai, Marcella Kuiper, Bill Kunst, Pieter Kusters, Piet Lont, Anuka, Eric de Nie, Gijs van Noort, Petra de Nijs, Margo van der Pool, Gerda Schimmel, Manja van der Storm, Baukje Spaltro, Kim Streur, Marli Turion.

Opening

Zondag 9 oktober om 15.00 uur wordt Zandzakken voor de deur! geopend. Beeldend kunstenaar Marja Lely, wiens overgroot oom verantwoordelijk was voor de Afsluitdijk, zal de opening verrichten.

Zandzakken voor de deur! is te zien van 9 oktober tot en met 27 november, van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Scroll naar boven